Pripreme za maturu MATEMATIKA

Pripreme za maturu MATEMATIKA

Dobrodošli u Školicu - mjesto za pripreme iz matematike!

 

Naš profesor matematike s višegodišnjim iskustvom predavanja u srednjim školama i ispravljanju ispita državne mature pažljivo je prikupio sve zadatke i rješenja od 2006. do 2022. godine, stvarajući zbirku koju možete besplatno preuzeti na našoj web stranici.

📚 Što dobivate?

  • 🧩 Sveobuhvatna pokrivenost: Zadatci obuhvaćaju sve teme i tipove pitanja iz matematike B razine državne mature.

  • 📅 Godine iskustva: Pregledajte zadatke od 2006. do 2022. godine kako biste se pripremili za sve moguće scenarije na maturi.

  • 🎓 Stručno pripremljeno: Zadatci su pažljivo odabrani i prilagođeni kako bismo osigurali da vaše pripreme budu temeljite i učinkovite.

 

Pozivamo maturante na pripreme za ispit državne mature. S ponosom ističemo uspjehe naših učenika i nudimo kvalitetno vođene tečajeve u opuštenoj atmosferi.

Jamčimo stručnost i predanost kako bi vam pomogli postići izvrsne rezultate na ispitu državne mature.

Pripreme:

Pripreme obuhvaćaju sve važne teme potrebne za uspješno savladavanje ispita državne mature iz matematike. Fokusiramo se na jasnoću gradiva, rješavanje problema i pružanje dodatnih vježbi kako biste se osjećali sigurno i spremno za izazove koji vas čekaju. Radi se u malim grupama te je omogućen individualan rad sa svakim učenikom. 

Termini:

Nudimo fleksibilne termine priprema koji kreću od veljače pa sve do kraja svibnja. Tjedno imamo tri sata intenzivnog rada, prilagođenog vašim potrebama. Naš cilj je pružiti vam maksimalnu podršku tijekom ključnih mjeseci priprema za ispit.

Prijavite se na vrijeme:

Osigurajte svoje mjesto na našim pripremama. Broj mjesta je ograničen, stoga se prijavite na vrijeme kako biste osigurali stručno vođene pripreme po povoljnim uvjetima.

Neka vaša matura iz matematike bude uspješna uz našu stručnost i podršku. Prijavite se već danas!

🌟 Započnite Sada:

Besplatno preuzmite našu zbirku i započnite s pripremama već danas! Ako želite dodatnu podršku ili imate pitanja, slobodno nas kontaktirajte. U Školici smo tu za vas da vam pomognemo ostvariti vaše akademske ciljeve!

 

PREUZMI 

 

🚀 #MaturaMatematika #PripremeIzMatematike #Školica #IndividualnePripreme