Montessori English za djecu već od 2. godine pa sve do kraja OŠ

Montessori English

Dobrodošli u našu Montessori English školicu!

Naša učiteljica, s višegodišnjim iskustvom rada na britanskim fakultetima i posjedovanjem Maria Montessori certifikata iz Maria Montessori Instituta u Londonu, osmislila je i vodi naš jedinstveni program za učenje engleskog jezika s Montessori pristupom.

O programu:

Razvijen je s pažnjom i predanošću kako bi pružili najbolje iskustvo učenja za djecu od 2. do 15. godine. Koristeći Montessori metode, kombiniramo učenje s igrom, glazbom i plesom kako bismo potaknuli kreativnost i ljubav prema učenju.

Montessori pristup učenju:

Maria Montessori je poznata po svojoj inovativnoj pedagogiji koja potiče samostalnost, istraživanje i razvoj svakog djeteta. Naša škola usvaja ove principe kako bi stvorili poticajno okruženje u kojem će djeca razvijati svoje jezične vještine uz igru i zabavu.

Engleski jezik kroz igru:

Kroz naš program, djeca će naučiti engleski jezik na prirodan i ugodan način. Kombiniramo klasične Montessori materijale s modernim pristupom kako bismo potaknuli komunikaciju, razumijevanje i izražavanje na engleskom jeziku.

Prijavite dijete na ogledni sat:

Želimo vam pružiti priliku da otkrijete ljepotu našeg programa putem besplatnog oglednog sata. Prijavite svoje dijete putem našeg jednostavnog kontakt obrasca ili nas kontaktirajte telefonom. Naša vrata su otvorena za mala istraživače spremne na put jezičnog otkrića kroz Montessori pristup.

Učimo, rastemo i istražujemo zajedno!