Dobrodošli u Školicu – Mjesto za sretan razvoj Vašeg djeteta

Svako dijete ima veliki potencijal, samo ga je potrebno usmjeriti.

Školica – Mjesto gdje rastemo zajedno!

U Školici vjerujemo da svako dijete zaslužuje priliku za optimalan rast i razvoj u poticajnom i sigurnom okruženju. Naša misija je pružiti djeci obrazovanje i podršku koja im je potrebna za uspjeh u svim aspektima života.

 

Zašto odabrati Školicu?

 

  • Stručan tim edukatora: Naši djelatnici su profesori, učitelji i odgojitelji s višegodišnjim iskustvom.

 

  • Kvalitetan program obrazovanja: Edukatori koriste suvremene metode poučavanja koje su prilagođene potrebama svakog djeteta. Programi su osmišljeni tako da potiču intelektualni, emocionalni i socijalni razvoj, s posebnim naglaskom na matematičko samopouzdanje i suzbijanje straha od matematike. Naši programi su odobreni od nadležnog Ministarstva i imaju pozitivno mišljenje Agencije za odgoj i obrazovanje.

 

  • Individualni pristup: Svako dijete je jedinstveno, stoga pružamo individualizirani pristup kako bismo osigurali da svako dijete napreduje svojim tempom i prema svojim sposobnostima.

 

  • Sigurno i poticajno okruženje: Naša školica pruža sigurno, podržavajuće i pozitivno okruženje u kojem se djeca osjećaju sretno i motivirano za učenje.

 

  • Raznovrsne aktivnosti: Pored naših programa, nudimo širok spektar dodatnih aktivnosti koje obogaćuju dječje iskustvo.

 

  • Podrška roditeljima: Vjerujemo da je suradnja s roditeljima ključna za uspjeh djeteta. Redovito komuniciramo s roditeljima i pružamo im podršku i savjete kako bi zajedno osigurali najbolje za njihovu djecu.

Pridružite se našoj zajednici i otkrijte kako Školica može pomoći vašem djetetu da razvije svoje potencijale i postane sretna i samopouzdana osoba. Posjetite nas i saznajte više o našim programima i upisima.

 

Naš fokus je na razvoju ključnih vještina za cijeli život

Posvećeni smo poticanju pažnje, koncentracije, inteligencije, logičkog razmišljanja i rješavanja problema kako bi svako dijete razvilo svoj puni potencijal u sigurnom i podržavajućem okruženju.. Vjerujemo da su ove vještine temelj za uspjeh u školi i izvan nje, te da ostaju s djecom za cijeli život.

Pridružite nam se na i osigurajte svom djetetu alate za svijetlu budućnost!

 

Jeste li znali da  upravo razvoj predmatematičkih vještina ima snažniji utjecaj na akademski uspjeh nego vještina čitanja?

 

 

Programi

Programi u Školici su pažljivo osmišljeni za svaku dobnu skupinu. Niste sigurni koji je program baš za Vašeg znalca? Numicon? Mentalna aritmetika ili individualni rad? Ne brinite, mi ćemo Vam na besplatnom savjetovanju preporučiti koja je najbolja opcija za Vaše dijete.